Categories
bbw hookup hookuphotties reviews

Het matchen werkt op een manier perish veel doet denken aan Tinder

Het matchen werkt op een manier perish veel doet denken aan Tinder

Naast het matchen found free bbw hookup american singles uit je eigen regio kun je bijvoorbeeld ook checken out of enkele van je bestaande Facebook vrienden wellicht al een oogje op je hebben. Ook zijn emergency room groepen satisfied gelijkgestemde single men and women waar je lid van kunt worden en is actually het mogelijk om aan evenementen mee te doen. Je ziet dus telkens een enkel profiel en moet dat meteen beoordelen om de- volgende single te zien te krijgen. Als de- ander je leuk vindt heb je een suits durante kun je came across elkaar chatten.

Account en profiel aanmaken

Wanneer je al cover bent van Fb try het back eenvoudig om ook een datingprofiel aan te maken. Hieronder lees je hoe je dat doet.

Een Fb Dating profiel aanmaken

Wanneer je de Fb application al op je telefoon hebt staan kun je hele eenvoudig het datingdeel openen. Tik op menuknop rechtsboven when you look at the het scherm en swipe het scherm omlaag tot je de- knop Relationship ziet staan. Tik daarop durante dentro de ga verder home op de knop Aan de- slag te tikken. Je krijgt nu een korte introductie waar je fulfilled de- knop Volgende doorheen kunt bladeren. Dit gaat onder andere more than de manier waarop je privacy gewaarborgd are en de regels waar je je aan moet houden.

Profiel samenstellen

Op een bepaald minute kom je bij de stap waarin je jouw profiel kunt gaan samenstellen. De- gegevens pass away emergency room al staan komen van je gewone Facebook profiel. Je kunt sommige velden desgewenst aanpassen, zoals je genderidentiteit, geboorteplaats, beroep en opleiding. Je naam dentro de leeftijd kun je niet wijzigen.

Na het accepteren van het privacybeleid kun je aangeven fulfilled welke mensen je wilt matchen (son, vrouw from iedereen) durante wat voor type of get in touch with je zoekt. Je kunt kiezen uit chatten, vriendschap, casual times en een langetermijnrelatie maar emergency room ook meerdere tegelijk selecteren. De- volgende stap is het inschakelen van je locatie thru GPS dentro de toestemming geven aan Twitter Relationship om dat signaal te gebruiken om matches during the je regio te zoeken. (Je locatie wordt dan bij benadering ook op je profiel getoond.)

Persoonlijke eigenschappen

Child position worden er nog enkele persoonlijke eigenschappen van je gevraagd. Dat zijn achtereenvolgens je lengte, je beroep, opleidingsniveau, rook- dentro de drinkgedrag en de- talen pass away je spreekt. Daarna is actually het tijd om een leuke foto te selecteren durante kun je aan de slag fulfilled daten doorway je gegevens te controleren dentro de op de knop Bevestigen te tikken. Je krijgt nu een voorbeeld van je datingprofiel te zien dentro de kunt daarna echt beginnen came across daten!

Je profiel verder aanvullen

Ook al nam het aanmelden behoorlijk wat tijd in the beslag en staat er nu dus ook al aardig wat informatie op je profiel, toch kan het een goed idee zijn om meteen de- ontbrekende elementen ook nog even yet in te vullen. Dat doe je door eerst op de knop Profiel en daarna op de- knop met het potlood te tikken. Nu kun je bovenaan bijvoorbeeld een leuke profieltekst typen (niet vergeten om op Opslaan te tikken) durante daaronder alle reeds ingevulde gegevens aanpassen.

Helemaal onderaan kun je je je leukste hobby’s en favoriete bezigheden toevoegen. Typ de eerste characters van je passion dentro de kies inside de lijst die naar boven komt wat emergency room het beste bij earlier. Helaas kan het wel een beetje frustrerend zijn om precies datgene te vinden wat jij leuk vindt. “Bioscoop” konden i zelf bijvoorbeeld niet vinden en dus kozen i maar voor “Clips kijken”. Probeer dus ook wat andere bewoordingen om dezelfde activiteit te vinden.

Je matchprofiel aanpassen

Fb Relationships maakt gebruik van een matchsysteem om singles aan elkaar te koppelen. Dat gebeurt niet alleen op foundation van geslacht, orientatie, locatie durante leeftijd, maar ook op interesses durante karaktertrekken. Daardoor kun je zelf ook de kwaliteit van je matches vergroten door je matchprofiel aan te passen. Ga daarvoor thru de knop came across het tandwiel op het startscherm naar je instellingen. Het eerste tabblad hier was je matchprofiel. Daar kun je nader omschrijven welke mensen er aan je gekoppeld zouden moeten worden. Je kunt bijvoorbeeld de straal rondom je woonplaats groter regarding kleiner maken, de leeftijdscategorie aanpassen durante aanvullende voorkeuren invoeren op foundation van religie, opleidingsniveau durante levensstijl. Dat is actually vooral thin om te doen wanneer je niet de matches krijgt waar je interesse inside the hebt.